Tour de Skillä hiihdettiin 20 kilometrin vapaan hiihtotyylin takaa-ajokisat. Krista Pärmäkoski oli taas vahvassa vauhdissa.

Pärmäkoski piti hyvää vauhtia ja kiri nopeasti kärkijoukon kiinni. Pärmäkoski ja kokonaiskilpailua johtava Frida Karlsson jättivät Tiril Udnes Wengin ja Anne Kjersti Kalvån taakseen ja tekivät selvää eroa norjalaiskaksikkoon.

Lopulta Karlsson tiputti lopussa Pärmäkosken ja tuli maaliin 14,1 sekuntia ennen suomalaista. Pärmäkoski sen sijaan jätti norjalaisia yli minuutilla.

Muista suomalaisista Kerttu Niskanen oli 15., Jasmi Joensuu 27. ja Anne Kyllönen 28.

Kokonaiskilpailussa Karlsson johtaa nyt ylivoimaisesti noin puolentoista minuuttia ennen Wengiä ja Kalvåa. Pärmäkoski nousi neljänneksi ja on 10 sekuntia Kalvåa perässä. Niskanen on viides 14 sekuntia Pärmäkosken takana.

Miehissä suomalaishiihtäjien anti jäi jälleen vaisuksi, kun Perttu Hyvärinen oli parhaana 30. Markus Vuorela oli 45. ja Lauri Lepistö 58. Kilpailun voitti jälleen Johannes Höflot Kläbo, joka on voittanut kaikki neljä osakilpailua. Kisa oli tiukka, sillä kymmenen kärki mahtui 4,5 sekunnin sisään.

Kläbo johtaa kokonaiskilpailua 12 sekunnin erolla ennen Federico Pellegrinoa. Kaksi sekuntia hänen perässään on Pål Golberg. Hyvärinen on parhaana suomalaisena 22.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport esittävät kaikki Tour de Skin osakilpailut suorina lähetyksinä.