Eurooppa-liigassa pelattiin torstaina viisi ottelua, joista neljä päättyi kotijoukkueen voittoon. Vain yhdessä pelissä pelattiin tasan – nimenomaan siinä, josta odotettiin ehkä varmimmin kotivoittoa.

Viime aikoina hurjassa vireessä ollut Barcelona törmäsi Galatasarayn seinään 90 minuuttia ja jäi kotonaan maaleitta. Toiseen osaotteluun lähdetään maalittomista lukemista.

Sevilla voitti West Hamin 1-0 ja jätti Lontoon kohtaamiseen paljon pelattavaa. Braga voitti Portugalissa Monacon 2-0 ja on siis selvä suosikki seuraavalle kierrokselle. Glen Kamara oli palannut avauskokoonpanoon, kun Glasgow Rangers murjoi kotonaan Crvena Zvezdan 3-0 ja otti suuren harppauksen kohti seuraavaa kierrosta. Illan maali-ilottelussa – tosin odotetussa sellaisessa – Atalanta voitti Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin 3-2. Atalantan tutkapari

Malinovsky-Muriel tekivät kolme maalia ”Luken” selän taakse, mutta myös vierasjoukkue iski kahdesti. Näistä Moussa Diabyn 3-2 kavennus saattaa osoittautui kullan arvoiseksi. Maaleille Hradecky ei voinut mitään, mutta loppuhetkien parilla huippupelastuksella saattaa olla valtava merkitys.

Eurooppa Liigan kaksi ensimmäistä peliä pelattiin jo keskiviikkona, kun Porto hävisi Lyonille 0-1 ja Betis Frankfurtille 1-2. RB Leipzig sai tältä kierrokselta vapaataipaleen, sillä ymmärrettävistä syistä Moskovan Spartakia ei enää näissä kekkereissä nähdä.

Eurooppa Liigan ottelut ovat nähtävillä Elisa viihde Viaplayn palvelussa sekä V-sport -kanavilla.