Golfin DP World Tourin, entisen Euroopan kiertueen vuoden ensimmäinen ja kauden toinen kilpailu käynnistyi torstaina Abu Dhabissa Yas Links -kentällä.

Mukana kisassa on neljä suomalaista, joista ja aamulla kentälle pääsivät Mikko Korhonen, Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen. Korhonen ja Välimäki tekivät tuloksen 69 (-3). Kaksikko jakaa sijaa 20 ensimmäisen kierroksen ollessa kesken. Tapio Pulkkasen tulos oli 76 (+4).

– Se oli hyvä päivä ja startti kauteen. Stediä lyömistä tiiltä, lähestymisiä en saanut kovin lähelle reikää, mutta osuin sentään griineihin hyvin. Aloitin aika konservatiivisesti ja hain vähän luottoa pelaamiseen ensin alussa. Kierroksen keskivaiheille sain muutaman hyvän birkun. Tunne pelaamisesta on mennyt parempaan päin koko ajan. Muutama putti vielä sisään, kierroksellaan neljä birdieä ja yhden bogin tehnyt Korhonen kertoi tiedotteessaan.

Kaikki birdiet syntyivät reikien 7 ja 14 välillä.

Kilpailua johtaa Skotlannin Scott Jamieson haamutuloksella 63 (-9).

Kilpailu kuuluu seuraavalla viikolla pelattavan Dubai Desert Classic -kisan tapaan Rolex Series -sarjaan, joten palkintopotissa on mehevät kahdeksan miljoonaa dollaria eli noin seitsemän miljoonaa euroa.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.