Champions Hockey Leaguen keskiviikon kierroksella Pelicans voitti vieraskaukalossa italialaisen HC Bolzanon jatkoerän jälkeen lukemin 4-3 (1-1, 2-2, 0-0, 1-0).

Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Connor Ford osui alkuun Bolzanolle ja Nathan Schnarr tasoitti Pelicansille.

Kissa ja hiiri -leikki jatkui toisessa erässä. Ensin maalasi alivoimalla Bolzanon Luca Frigo, sitten Pelicansin Jesse Kiiskinen, seuraavaksi Bolzanon Daniel Frank ja perään Pelicansin Jonas Enlund.

Kolmas erä oli maaliton, mutta jatkoerässä nähtiin ratkaisu. Siitä vastasi ajassa 62.49 ylivoimalla Pelicansin Kasper Puutio.

– Tiukka peli oli, mutta täytyy myöntää, että emme olleet tänään parhaimmillamme. Kiekonmenetyksiä tuli liikaa ja meillä oli vaikeuksia isolla jääalueella, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä tuumi.

Samalla Niemelä kuitenkin muistutti joukkueen hyvästä taistelumoraalista.

– Nousimme kolme kertaa takaa-ajoasemasta ja lopulta voitimme. Siinä mielessä hieno onnistuminen, Niemelä kiitteli.

Piste oli Bolzanolle ensimmäinen tämän kauden Champions Hockey Leaguessa, Pelicansilla pinnoja on koossa kahdeksan.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kauden kaikki CHL-ottelut. CHL-studioita on luvassa runkosarjassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista sekä finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisjoukkueiden menestyksestä.

Lähde: CHL:n tiedote