Kirjapaljastus: Huuhkajien puolustaja uhmasi italialaisseuraansa – ”Ne voisivat sanoa, että sitten et enää pelaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien valmennusjohto on kiitellyt jalkapallomaajoukkueen pelaajistoa sitoutumisesta. Tiistaina julkaistussa Me mennään kisoihin -kirjassa valmentaja Mika Nurmela kertoo, että karsintojen aikana yksi pelaaja kieltäytyi maajoukkuekutsusta, koska pelaajan sopimus oli umpeutunut.

– Olemme sen jälkeen puhuneet paljon sitoutumisesta. Ei voi olla niin, että pelaajat alkavat valita kermat kakun päältä. Projektiin sitoudutaan tietyksi ajanjaksoksi, ja sen mukaan mennään. Tämä nykyinen porukka on sitoutunut todella hyvin, Nurmela kehuu.

Nurmela kertoo esimerkin myös positiivisesta ääripäästä: Toppari Sauli Väisänen oli ollut ennen maaottelua loukkaantuneena, eikä seura olisi halunnut päästää häntä maajoukkueen mukaan.

– Sauli oli sanonut, että hän menee huomenna Suomen maajoukkueen kokoontumiseen, ja jos on terve, hän pelaa. Ne ihmiset voisivat sanoa, että sitten et enää pelaa tässä joukkueessa. Tällainen kertoo, miten paljon pelaaja haluaa olla maajoukkueen mukana. Tällaiset asiat merkitsevät minulle todella paljon, Nurmela kuvailee kirjassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.