Florida Panthers jatkaa NHL:n pudotuspelien seuraavalle kierrokselle. Florida kuittasi ratkaisevan neljännen voiton Washingtonin vieraana ja voitti sarjan 4-2. Ajoittain lähes mahdottomasta tilanteesta sarjan aikana noussut Florida osoitti, ettei runkosarjan voitto tullut sattumalta. Kaiken kokenut Alex Ovetshkinin johtama Capitals joutui lopulta taipumaan – niukasti, mutta ansaitusti.

Ratkaisevan ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 1-1, ja sitten alkoi tapahtua. Washington meni johtoon, mutta Florida käänsi pelin, maalintekijöinä Claude Giroux ja Sasha Barkov. Washington tuli vielä tasoihin lopussa pelattuaan ilman maalivahtia TJ Oshien maalilla.

Jatkoajalla oli koko sarjan suurimman sankarin aika astua esiin. Aina pudotuspeleissä nousee uusia nimiä otsikoihin ja Floridan riveistä tämä mies on ilman muuta Carter Verhaeghe. Hän teki jatkoajan toisella minuutilla maalin edestä rystyvipillä maalin, joka vei Floridan jatkoon ja Capitalsin Ovetshkineineen lomille. Verhaeghe teki sarjassa yhteensä 12 tehopistettä, tärkeimpänä ratkaisumaalin, ja nousi samalla pistepörssissä sijalle yksi.

Floridan taivalta seuraavalla kierroksella seuraa tutusti Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat, jotka näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.