Kärppiin jäänyt Jesse Puljujärvi: ”Haluan olla voittava pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomalaisen Liigakiekkoilun ystävät saivat loistouutisia keskiviikkona. Kärpät tiedotti, että joukkueen supertähti Jesse Puljujärvi on solminut vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Puljujärvi itse valotti päätökseen johtaneita seikkoja Kärppien verkkosivuilla.

– Haluan olla voittava pelaaja joka ilta ja saada itsestäni sen parhaan esiin jokaisessa pelissä, jokaisessa vaihdossa. Oulussa minulla on hyvä ympäristö kehittymiseen ja mahtavia ihmisiä ympärilläni. Täällä on hyvä ottaa niitä seuraavia askelia omaa uraa ajatellen, Puljujärvi kertoi.

Kärppien urheilujohto oli luonnollisesti riemuissaan tähtensä päätöksestä.

– Jessen kannalta viime kausi oli napakymppi. Hän meni sekä pelillisesti että henkisesti eteenpäin ja tänä vuonna hän pyrkii ottamaan taas yhden askeleen lisää pelaajana. Hän on yksi Liigan valovoimaisimmista yksilöistä, joka tulee vetämään yleisöä joka puolella Suomea. Hänen tavoitteensa on NHL:ssä, ja uskon, että tämän kokemuksen kautta hän on taas vähän valmiimpi siihen.

– Ottajia oli varmasti joka puolella Eurooppaa, joten on upeaa, että Jesse valitsi jäädä Ouluun ja Kärppiin, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho seuran verkkosivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!