Karmaiseva uutinen – Aleksander Barkov loukkaantui vakavasti

© Kuva: Getty Images

Viime yön NHL-kierroksella saatiin suomalaisittain ikäviä uutisia, kun Aleksander Barkov joutui pahan iskun kohteeksi ja pahimmassa tapauksessa häntä odottaa pitkä sairausloma.

Islandersin Scott Mayfield yritti taklata Barkovia, mutta suomalaisen yrittäessä väistää, osuivat miesten polvet yhteen. Samalla Barkovin polvi vääntyi tilanteessa pahasti.

Panthers voitti ottelun 6-1 ja Barkov sai itselleen syöttöpisteen ennen loukkaantumista. Barkovin vamman vakavuudesta ei ole vielä lisätietoa, mutta pahimmassa tapauksessa häntä odottaa pitkä huili peleistä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

NHL-kierrokselle mahtui positiivisempiakin suomalaisuutisia, sillä Kaapo Kakko onnistui jälleen maalinteossa Rangersin voittaessa Montrealin.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Roope Hintz on äitynyt myös hyvään vireeseen, kun hän teki maalin Dallasin voittaessa Detroitin 5-2. Hintzin lisäksi Dallasin suomalaispelaajat Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää saalistivat syöttöpisteen.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Sebastian Ahon hieno kausi sai jatkoa, kun hän teki maalin ja syötti yhden Carolinan voittaessa Vegasin. Teuvo Teräväinen syötti kaksi maalia ja Antti Raanta torjui 21 kertaa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Juuse Saros torjui 31 kertaa, mutta Toronto kaatoi Nashvillen eivätkä Mikko Koskisen 22 torjuntaa riittäneet tuomaan Edmontonille voittoa.

NHL:n viime yön tulokset:
Rangers-Montreal 3-2
Toronto-Nashville 3-0
Florida-Islanders 6-1
Philadelphia-Calgary 2-1 ja.
Pittsburgh-Buffalo 1-2
St. Louis-Arizona 2-3
Minnesota-San Jose 1-4
Winnipeg-Edmonton 5-2
Dallas-Detroit 5-2
Vegas-Carolina 2-4
Anaheim-Washington 3-2 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.