Teemu Pukin Norwichin peräti yhdeksän ottelun mittainen voittoputki Englannin Championshipissa päättyi lauantaina pelattuun 1-1-tasapeliin Blackburnia vastaan. Samalla myös Pukki jäi viime otteluihin verrattuna poikkeuksellisesti maalitta.

Norwichin manageri Daniel Farke myönsi pienen pettymyksen etenkin, koska Norwich johti ottelua vielä vajaa vartti ennen loppua. Samalla Farke muistutti kuitenkin myös realiteeteista.

– Olimme tottuneet voittamaan pelejä viime viikkoina ja kuukausina. Emme käyttäneet paikkojamme tänään, joten lopputulos oli vain tasapeli. Viimeisistä kymmenestä ottelusta on yhdeksän voittoa ja tasapeli – kaikkia pelejä ei voi voittaa, Farke sanoi Norwichin verkkosivuilla.

– Olisin mieluusti voittanut viimeiset 18 ottelua, mutta realiteetti on, että joskus pitää hyväksyä se, että tasapeli on jalkapallossa hyvä tulos.

Norwich pääsee maajoukkuetauon myötä hiukan hengähtämään ennen kauden loppusuoraa – toki lukuun ottamatta muutamaa pelaajaa kuten Pukkia.

– Otteluohjelma on armoton, joten nyt on tärkeää rauhoittua muutama ensimmäinen päivä ja alkaa sen jälkeen keskittyä harjoituksiin. Toivon, että maajoukkuepelaajat palaavat terveinä ja turvallisesti. On edelleen hiukan kyseenalaista pitää tässä tauko ja lähettää heidät korkean riskin alueille, Farke mietti.

– Kun kyse on kilpailullisista otteluista, se pitää hyväksyä. Mutta tavallisiin maaotteluihin meneminen on minusta kyseenalaista. Asia ei kuitenkaan ole meidän päätettävissämme ja meidän täytyy elää sen kanssa.

Championship jatkuu pitkäperjantaina 2.4. ja kauden ratkaisut tarjotaan suorina V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn kanavilla.