”Kaikki joutuvat tekemään kompromisseja, jotta kausi saadaan pelattua” – Veikkausliigan otteluohjelma on tiivis

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantaina julkistettu Veikkausliigan uusi otteluohjelma kaudelle 2020 on erittäin tiivis. Kun kausi päästään aloittamaan vasta heinäkuun alussa, on iso määrä otteluita jouduttu asettelemaan melkoisen taiten kalenteriin.

Ohjelmaa laadittaessa joukkueiden toiveita on kuunneltu siltä osin kuin mahdollista.

– Meillä oli toiveina, että kotipelejä ei olisi sunnuntaisin, vaan mielellään lauantaina ja perjantaina. Toisaalta ei voi olla aivan hirveän ronkeli, kun tämä aika on tällaista. Kaikki joutuvat tekemään paljon kompromisseja, jotta kausi saadaan pelattua, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva toteaa Lapin Kansalle.

– Tiedän, että ohjelmaa on ollut vaikea tehdä. Isot ottelut, kuten Helsingin ja Turun paikallispelit on pitänyt saada syksylle, jolloin rajoituksia ei enää olisi.

Niva muistuttaa lisäksi, että joustoa vaaditaan vielä jatkossakin, sillä sekaan pitää onnistua mahduttamaan eurocupien ottelut, kunhan niiden aikataulut todennäköisesti juhannuksen alla ratkeavat.

Rajoitusten osalta RoPS monen muun seuran tavoin odottelee ja toivoo hyviä uutisia vielä ennen Veikkausliigakauden alkua.

– Toivottavasti rajoituksia purettaisiin heinäkuuksi, kun meillä on kolme kotipeliä. Se olisi iso asia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.