JYP tiedotti tiistaina tehneensä kevääseen 2019 asti ulottuvan jatkosopimuksen Jani Tuppuraisen, 36, kanssa. Tuppurainen aloittaa nyt kahdeksannen kautensa seurassa.

– Kun Jani Tuppurainen vuonna 2008 liittyi JYPiin, hän on sen jälkeen ollut JYPin tehokkain pelaaja. Lisäksi joukkue arvostaa hänet korkealle, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari tiedotteessa.

Tuppurainen on voittanut JYPissä kaksi Suomen mestaruutta ja European Trophyn. Keväällä 2012 hänet valittiin playoffsien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Sen sijaan JYP ja Petr Hubacek, 36, ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kolmivuotisen sopimuksen viimeisen kauden. Juuri päättyneen pelikauden Hubacek vietti Suomessa pääosin ilman perhettään, ja hän haluaa olla jatkossa Tsekissä enemmän perheensä parissa.

– Hubacekin oma toive ja toisaalta meidän linjamme laajentaa kokoonpanoamme tulevalle kaudelle auttoivat molempia osapuolia vaivattomaan sopimuksen purkuun, valottaa Holtari.

Hubacek oli Suomen-vuosinaan voittamassa JYPille Suomen mestaruutta ja European Trophyä.

– Petr Hubacek on rehti joukkuepelaaja, joka antoi JYPille paljon. Mitä kovemmat panokset pelissä olivat, sitä enemmän hän pystyi vahvalla taistelullaan auttamaan joukkuetta. JYP kiittää sydämestään ”Hubaa” JYP-kausista, Holtari kertoo.

JYP vahvistaa valmennustiimiään kaudeksi 2016 – 2017 urheilupsykologi Niilo Konttisella, 53. Konttinen on jyväskyläläinen, kokenut alan ammattilainen. Hän on ollut voittamassa valmennusryhmässä 2014 Suomen nuorten maailmanmestaruutta ja Tapparan tuoretta Suomen mestaruutta.

Holtarin mukaan Konttisella on hyvä ote arkeen.

Lähde: JYPin tiedote