Oli Anton Lundellin vuoro päästä maalintekoon, kun Florida jatkoi voittojen tiellä kaadettuaan Juuse Saroksen Nashvillen.

Lundell pääsi pitkästä aikaa maalin makuun ja Aleksander Barkov syötti yhden maalin Floridan voittaessa Nashvillen 4-1. Saros torjui 21 laukaus Nashvillen maalilla.

Patrik Laine katkaisi kuivan kautensa saadessaan syöttöpisteen Columbuksen voittaessa Detroitin. Urho Vaakanainen sai syötön Anaheimin kaadettaessa Philadelphian.

Mikko Koskisen 33 torjuntaa eivät riittäneet, kun Colorado nappasi voittomaalikisassa 2-1-voiton. Kaapo Kähkösen 35 torjuntaa jäivät vaille palkintoa San Josen taipuessa Vancouverin vieraana 2-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Dallas-New Jersey 1-3
Pittsburgh-Washington 3-6
Nashville-Florida 1-4
Toronto-Montreal 3-2
Detroit-Columbus 4-5 ja.
Rangers-Ottawa 5-1
Seattle-Calgary 1-4
Philadelphia-Anaheim 3-5
St. Louis-Islanders 6-1
Edmonton-Colorado 1-2 vl.
Vancouver-San Jose 4-2
Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.