Jürgen Klopp Mo Salahin kiukuttelusta: ”Hän näki tilanteen eri tavalla”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin synkkä kotisaldo sai jatkoa viikolla, kun Chelsea haki täyden pistepotin Anfieldilta. Kuten arvata saattaa, hallitsevien mestarien nykyvire puhuttaa Englannissa. Lisää vettä myllyyn tuli, kun manageri Jürgen Klopp vaihtoi maalitilaston kärkimiehen, Mo Salahin, kentältä tappioasemassa.

Useampikin ”pundit” otti asiaan väkevästi kantaa, lähinnä suurella ihmetyksellä. Salah näytti itse eleillään ja käytöksellään, ettei hän ollut kovin tyytyväinen vaihtokomennukseen.

– Me olimme 0-1 tappiolla ja se ei ilahduta pelaajaa. Kun pelaaja tulee vaihtoon, he reagoivat eri tavalla koska eivät ole tyytyväisiä, Klopp selitti.

– Hän näki luultavasti tilanteen ihan eri tavalla kuin minä ja se on täysin ok.

Liverpool pelaa jälleen kotona, kun vastaan tulee Fulham. Kyseessä on etukäteen täydellinen pakkovoitto. Muuten taistelu neljän parhaan joukkoon pääsystä alkaa olla todella vaikea, puhumattakaan jatkuvasti kasvavista paineista. V Sportin ja Elisa Viihde Viaplayn väylät välittävät pelin sunnuntaina, niin kuin välittävät myös Manchesterin paikallisottelun. Lauantaina on tarjolla neljä Valioliigaottelua: Burnley-Arsenal, Sheffield U-Southampton, Aston Villa-Wolverhampton sekä Brighton-Leicester.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.