Yli sata A-maaottelua urallaan pelannut Jonatan Johansson muisteli uusimmassa Suplan Huucast -podcastissa pelivuosiaan ja entisiä pelitovereitaan. Johansson pelasi urallaan useamman huippumiehen pelikaverina, kuten Brian Laudrupin, Paul Gasgoignen, Jari Litmasen ja Giovanni van Bronckhorstin kanssa.

Charltonin vuosilta jäi mieleen Englannin kentillä legendaarisen maineen saavuttanut Paolo di Canio.

– Hän oli erittäin ammattimainen, todella tarkka siitä, mitä hän söi, mitä hän joi ja miten treenasi. Hän vaati tosi paljon muilta kentällä ja treenikentällä. Halusi aina, että kaikki on täydellistä, Johansson kertoi podcastissa.

– Olen huomannut, että moni näistä tähdistä on perfektionisti. He haluavat, että kaikki menee oikein, muuten niillä menee hermot – Paolo oli samanlainen.

Johansson kertoi nauttineensa suuresti pelaamisesta Di Canion kanssa. Homma luisti kentällä ja kentän ulkopuolella.

– Oli hienoa pelata hänen kanssaan, loistava pelaaja. Pelinäkemys oli jotain ihan muuta: vähän niin kuin Litillä (Jari Litmanen) tai Laudrupilla (Brian) on. Näkee pellin tosi hyvin. Kun hänen kanssaan pelasi, hän tiesi tarkkaan, missä sä olet, mihin sä juokset, mihin haluat pallon.

– Tultiin hyvin toimeen Paolon kanssa. Sääli, että se jäi vain kauden mittaiseksi. Hän meni Lazioon sitten takaisin seuraavalla kaudella. Hyvä pelaaja meille Charltonissa ja fanit vieläkin muistelee häntä, Johansson kertoi.