© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalo muistelee hattutemppuaan: ”Sain mahdollisuuden ja verkko heilahti kolmesti”

Huuhkajahyökkääjä Joel Pohjanpalon hattutemppu Bundesliigassa Bayer Leverkusenin paidassa on vahva ehdokas vuoden 2016 sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.

Urheilugaalassa 17.1. palkitaan Suomen parhaat vuoden 2016 urheilijat ja urheilusuoritukset. Yksi pääpalkinnoista on yleisöäänestyksen perusteella valittava Sykähdyttävin urheiluhetki 2016.

Kotidebyytissään elokuussa HSV:n verkkoon isketyt kolme maalia ovat pysyvästi Pohjanpalon itsensä mielessä.

– Täytyy myöntää, että itsellenikin tuo 15 minuuttia oli todella sykähdyttävä ja mieleenpainuva hetki. Sain mahdollisuuden näyttää osaamistani tullessani pelin loppupuolella vaihdosta kentälle, ja verkko heilahti kolmesti nopeaan tahtiin, Yhdysvaltojen harjoitusleiriltä tavoitettu Pohjanpalo kertoo NordicBetin tiedotteessa.       

Vuoteen mahtuu lukuisia muitakin herkullisia urheiluhetkiä, esimerkiksi jääkiekon nuorten maailmanmestaruuden varmistuminen Kasperi Kapasen jatkoaikamaalilla. Pohjanpalolla on tästäkin muistonsa.

– Minua pyydettiin toimimaan yhtenä nuorten MM-kisojen kummeista, ja tässä roolissa seurasin tiiviisti kisoja myös paikan päällä. Esitys oli vaikuttava, ennakkoluuloton ja vahva, Pohjanpalo sanoo.