Huuhkajat nappasi ensimmäisen voittonsa Nations Leaguessa kaatamalla Olympiastadionilla Montenegron 2-0 (2-0). Suomen sankari oli molemmat maalit viimeistellyt Joel Pohjanpalo.

Suomi pelasi vahvan ensimmäisen puoliajan kontrolloiden pelitapahtumia ja iskien kahdesti. Vapauttava avausmaali tuli 31. minuutilla, kun Teemu Pukki ja Robin Lod saivat tehtyä Montenegron puolustusmuuriin reiän ja Pukki petasi Pohjanpalolle avopaikan eikä tämä erehtynyt. Toinen maali tuli seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Pohjanpalo ohjasi taitavasti Lucas Lingmanin antaman vapaapotkun verkkoon.

Toisella puoliajalla Suomi pystyi pitämään ottelun kontrollissaan, vaikka Montenegro nosti hyökkäyspainettaan. Suomella ei ollut mitään hätää turvatessaan johtoasemaansa loppuun saakka.

Voitto oli Suomelle ensimmäinen Nations Leaguessa. Ensimmäisessä ottelussa Suomi pelasi 1-1-tasapelin Bosniaa vastaan. Seuraavaksi se kohtaa kesäkuun ikkunassa perjantaina Romanian vieraissa sekä ensi viikolla Bosnian.