Jere Urosen Genk Euroopan kuumimpia joukkueita: ”Ei olla edelleenkään hävitty”

© Kuva: Juha Tamminen

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Jere Uronen ja hänen seuransa Genk ovat pelanneet tähän saakka loistavan kauden.

Genk ei ole hävinnyt otteluakaan Belgian liigassa, jatkaa cupissa ja johtaa lohkoaan Eurooppa-liigassa. Genk on ahertanut hirmuisen määrän otteluita, mutta pystynyt säilyttämään tulostason korkeana.

– Meillä on ollut todella haastava ohjelma viime aikoina. Ensin torstaina Besiktas vieraissa, josta saatiin uskomaton tulos. Sitten sunnuntaina päivällä vieraissa Standard Liege, joka on rehellisesti koko vuoden vaikein vieraspeli. Se on meidän kilpakumppani ja arkkivihollinen. Niissä peleissä on aina ekstralataus. Ne teki lisäajalla tasoituksen, joten se olisi voinut päättyä voittoonkin. Tasapeli sieltä on kuitenkin hyvä tulos. Ollaan kaiketi kahdeksan vuotta putkeen siellä hävitty, Uronen toteaa.

– Seuraavana keskiviikkona oli sitten Antwerp, joka on liigan yllättäjäjoukkue ja myös liigan fyysisin joukkue. Ei siis helppo paikka pelata, mutta haettiin sieltä voitto. Sitten vielä lauantaina sarjakakkonen Brügge, joka on sarjan kestomenestyjiä ja aina kova vastus. Siinä pelissä jo huomasi lopussa, että vikaa vaihdetta mikä meillä on yleensä pelien lopussa ollut, ei enää löytynyt, melkoisena juoksukoneena itsekin tunnettu Uronen myöntää.

Genkin pelaajilla on ollut valtavasti kuormitusta, mutta siitä huolimatta nuorekas joukkue johtaa Belgian liigaa.

– Otteluohjelmaan nähden voidaan olla tyytyväisiä viime aikaisiin tuloksiin ja siihen, että ei olla edelleenkään hävitty omassa sarjassa. Ollaan hyvissä asetelmissa, Uronen iloitsee.

Urosen ja Genkin pelit jatkuvat torstaina Eurooppa-liigassa, kun Turkin mahtiseura Besiktas saapuu vierailulle Belgiaan.

– Yllätettiin ne niiden kotipelissä, mutta nyt on tulossa vaikeampi matsi. Heillä on pakkovoiton paikka tai heidän jatkoon pääsynsä tulee olemaan vaikeaa.

C Moren suoratoistopalvelu on viikonlopun ajan auki uusille asiakkaille. Kaikki Eurooppa-liigan torstain ottelut ja viikonlopun La Ligan 10 ottelua on mahdollista seurata ilmaiseksi suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

 

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia