Tallinnan A. Le Coq Arenalla perjantaina pelattu Viron ja Suomen maajoukkuelegendojen välinen Respect-maaottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

Viime vuonna Suomessa pelatun ottelun toisinto – tällä kertaa Viron 100-vuotisjuhlan kunniaksi – keräsi jälleen hienon kaartin todellisia legendapelaajia kentälle vielä kerran.

Suomi siirtyi ottelussa johtoon jo varhaisessa vaiheessa Paulus Roihan puskettua kulmapotkusta lukemiksi 0-1. Viro iski kuitenkin tasoituksen 20. minuutilla Argo Arbeiterin osuttua rangaistuspotkusta.

Toisella jaksolla molemmat osuivat niin ikään kertaalleen. Jari Litmasen ja Toni Kallion juonima vapaapotku löysi vapaasta paikasta Kari Rissasen, joka vei Suomen uudestaan johtoon. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, kun Ingemar Teever pamautti pian perään loppulukemiksi 2-2.

Hienoa tapahtumaa todisti paikan päällä komeasti yli 1500 katsojaa.

Lähde: Palloliitto