Huuhkajien valmentaja Markku Kanerva julkaisi torstaina joukkueensa Kansojen liigan otteluihin Walesia ja Irlantia vastaan. Yksi kutsun saaneista oli KuPS:n riveissä vahvaa jälkeä tehnyt Ilmari Niskanen. Niskanen on joukkueen ensikertalainen, mutta kommenteissa ei ainakaan ujous näy.

– Osasin jo hieman odottaakin maajoukkuekutsua, kun pelit Veikkausliigassa ovat menneet hyvin. Nyt kun oman nimen näkee siinä paperilla muiden pelaajien kanssa, niin unelma konkretisoituu, Niskanen kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

– Tulen pelaamaan omilla vahvuuksillani, tuon joukkueeseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Olen varma, että pärjään myös kovissa peleissä. Tarkoitus on antaa niin vahvat näytöt valmennukselle ja faneille, että oma nimi piirretään myös ensi vuoden EM-kisajoukkueeseen.

Vahvasta itseluottamuksesta huolimatta Ilmari Niskasen ensimmäinen tunne valinnan jälkeen on ilo siitä, että yksi unelma ja tavoite on täyttynyt.

– Fiilis ei voisi olla maajoukkuekutsusta yhtään parempi, pikkupojan unelma toteutuu nyt upealla tavalla. On valtavan suuri kunnia pukea sinivalkoinen paita päälleen A-maajoukkueessa, Niskanen sanoi KuPS:in sivuilla.