Ilves vahvisti: tähtipelaajalle kahden vuoden jatkosopimus

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava tamperelainen Ilves ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa urallaan 118 veikkausliigaottelussa, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

MTV Urheilu uutisoi aiemmin Ala-Myllymäen ja Ilveksen välisestä jatkosopimuksesta. Nyt Ilves on vahvistanut asian sivuillaan.

Myös Suomen U21-maajoukkueessa viime vuonna pelannut Ala-Myllymäki on erittäin tyytyväinen allekirjoitettuun jatkosopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

– Suomessa Ilves on koko ajan ollut minulle ykkösvaihtoehto. Päivittäinen harjoittelu on täällä todella laadukasta ja siksi Ilves on hyvä paikka kehittyä pelaajana. Meillä on koossa erittäin hyvä joukkue tulevalle kaudelle ja mitaleista lähdetään ehdottomasti taistelemaan, Ala-Myllymäki sanoi Ilveksen sivuilla.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss iloitsee tähtipelaajan jatkosopimuksesta.

– Lauri on meille valtava voimavara tulevalle kaudelle. ”Lämmi” tuo paljon hyviä asioita lisää peliimme. Hän on harjoitellut koko talven meidän mukana ja hän on hyvässä fyysisessä kunnossa.

Myös Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola on tyytyväinen Ala-Myllymäen jatkodiilistä.

– Erittäin hienoa, että Lauri solmi kansamme kahden vuoden jatkosopimuksen. Laurista oli paljon kiinnostusta Suomen rajojen sisä- ja ulkopuolella, mutta meidän ja tamperelaisen jalkapalloyleisön kannalta oli mahtava asia, että Lauri päätti jatkaa Ilveksessä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?