Paris St Germainin puolustaja Serge Aurier kävi tänään seuran toimistolla tiukoissa kuulusteluissa, minkä jälkeen päätetään miehen jatkosta seurassa.

Aurier heitti tökeröitä kommentteja Periscopessa etenkin valmentaja Laurent Blancista, Angel Di Mariasta ja Zlatan Ibrahimovicista. Hänet hyllytettiin joukkueesta välittömästi, kun video tuli julki.

Tänään aamulla Aurier oli PSG:n urheilujohtajan Oliver Letangin organisoimassa kuulustelussa.

– Pelaaja vastasi kysymyksiin kommenteistaan sosiaalisessa mediassa helmikuun 13. ja 14. päivän välisenä yönä. Ne ovat tahranneet seuran mainetta ja ensi toimena hänet on hyllytetty joukkueesta. Päätös Aurierin jatkosta tehdään määrätyn ajan kuluessa, ennen sitä emme tule kommentoimaan asiaa, PSG tiedotti.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja ehti jo pyytää anteeksi PSG TV:ssä.

– Tein suuren ja pahan virheen. Haluan pyytää anteeksi valmentajaltani, koko seuralta ja kaikilta joukkuekavereiltani sekä myös kannattajiltamme. Erityisesti pyydän anteeksi valmentajalta, koska hän on tehnyt hyväkseni todella paljon sen jälkeen kun tulin Pariisiin, Aurier katui.

– Hyväksyn minkä tahansa rangaistuksen, mikä minulle langetetaan. Tein anteeksiantamattoman virheen ja minun kuuluu kantaa seuraukset.