Huuhkajille tyhjät lehterit vai väkeä? – ”Toivottavasti jalkapalloyleisö saa olla mukana”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat aloittaa maaliskuun 24. MM-karsintansa kotiottelulla Bosniaa vastaan. Palloliitto tiedotti, että ottelu pelataan Helsingin Olympiastadionilla.

– Olympiastadion saa heti näytön paikan ja mahdollisuuden osoittaa, että luonnonnurmi voidaan myös Suomessa saada pelikuntoon maaliskuun puolella, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoi Palloliiton verkkosivuilla.

Casagrande ei lähtenyt suoraan arvailemaan, tuleeko Huuhkajien avausottelussa olemaan yleisöä vai ei. Toive on luonnollisesti olemassa.

– Toivottavasti suomalainen jalkapalloyleisö saa olla mukanamme aloittamassa ikimuistoista jalkapallovuotta. Olympiastadionille voidaan realistisesti ajatella otettavan suunnilleen samanlaista yleisömäärää kuin sykyllä UEFA Nations Leaguen peleissä, mikäli koronavirustilanne sen suinkin sallii, Casagrande maalaili laveasti Palloliiton haastattelussa.

Ottelun alkamisaika on tällä hetkellä 21.45, mutta Palloliitto on anonut ajan aikaistamista. Oli alkamisaika mikä tahansa, kotikatsomoihin ottelun välittää V sport kanavat sekä Viaplay -palvelu studioineen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.