Huuhkajilla vastassa puolustusmuuri – Tim Sparv kertoo miten se murretaan

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat voitti upealla pelillä Bosnia-Hertsegovinan viime lauantaina. Tiistaina Suomi koettaa anastaa täyden pistepotin Liechtensteinin kotipesästä.

Tiistaisen ottelun luonne tulee olemaan varmasti hyvin erilainen kuin lauantaisessa ottelussa.

– Hallitaan varmasti aika paljon palloa. Se on aina vaikeaa, jos pelataan sellaista joukkuetta vastaan, joka makaa omalla puoliskolla 10 pelaajalla. Se ei ole ikinä helppoa. Meidän pitää pitää tempo yllä, antaa nopeita syöttöjä ja riiston jälkeen pelata nopeasti eteenpäin, kun heidän muoto on ehkä vähän enemmän rikkonainen, toteaa Huuhkajakippari Tim Sparv Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Liechtenstein kuuluu jalkapallon kääpiövaltioihin, mutta mikään heittopussi se ei enää ole. Joukkueessa pelaa Serie A:ssa viime kaudella pelanneen Empolin Marcel Büchel, Sveitsin pääsarjaseura Thunin Dennis Salanovic ja MLS-liigan Kansas Cityn Nicolas Hasler.

– Ei missään nimessä (aliarvioida). Jalkapallossa ei löydy enää helppoja vastustajia, ei saa aliarvioida Liechtensteinia, koska me ei olla Brasilia, Espanja tai Ranska, joka voi vetää 80 prosentilla ja voittaa. Meidän täytyy antaa kaikkemme, jos halutaan hyvä tulos.

Liechtenstein ja Suomi iskevät yhteen tänä iltana klo 21.45 Suomen aikaa.

Lähde: Huuhkaja-TV


Kaapo Kakko tekee maalin – saat 100€ ilmaisvedon!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50).
  3. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.