Huuhkajiin paluun tehnyt laituri Ilmari Niskanen odottaa jo innolla tulevaa ottelua Ukrainaa vastaan. Olympiastadionille on odotettavissa loistava tunnelma.

Lähtökohdat otteluun ovat kutkuttavat, kun Huuhkajat taistelee tiukasti lohkon kakkospaikasta. Ukraina on Suomen kanssa tasapisteissä, mutta ottelun enemmän pelanneena. Voitolla lauantaina Suomi ottaisi ison harppauksen kakkospaikalle.

– Laadukas joukkue tulossa vastaan totta kai. Olemme käyneet heitä paljon läpi joukkueena, niin taktiikkapalaverien kautta kuin treenikentällä. Tiedämme heidän vahvuutensa ja heikkoutensa, Niskanen mietti Huuhkajien keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessa.

Olympiastadionille saadaan ottaa pitkästä aikaa kunnolla yleisöä ja lehterit ovatkin kovaa vauhtia täyttymässä. Niskanen odottaa pääsemistä kotiyleisön eteen.

– Totta kai meille on valtava vahvuus päästä melkein täyden Olympiastadionin edessä pelaamaan. Ihan huikea tunnelma tulee varmasti olemaan ja se on valtava voimavara meille. Odotan jo lauantaita ihan valtavasti, Niskanen hehkutti.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.