Markku Kanerva nimesi tänään torstaina Huuhkajat kolmeen vierasmaaotteluun. Ranska kohdataan ystävyysottelussa sekä Bulgaria ja Wales Nations Leaguessa.

Muutoksia lokakuun joukkueesta on viisi. Ryhmään palaavat maalivahti Anssi Jaakkola, puolustaja Nicholas Hämäläinen ja peräti vuoden sivussa ollut Robin Lod. Täysin uusia nimiä A-maajoukkueessa ovat Brentfordin Marcus Forss ja Pafosin Onni Valakari.

– Olen seurannut Marcus Forssin otteita pidemmän aikaa Pikkuhuuhkajissa ja Brentfordissa ja hän on ollut tehokas. Ivan Toney on ollut ykköskärki ja Marcus on tullut hänen tilalleen, kilpailu avauspaikasta on kovaa. Marcus on antanut viitteitä, että nyt olisi hyvä aika katsastaa häntä Huuhkajissa, ”Rive” kommentoi tiedotustilaisuudessa.

– Onni on pelannut kaikki kahdeksan ottelua Pafosissa hyvin ja tehnyt kolme maalia. Olen seurannut hänenkin otteitaan tarkkaan myös Pikkuhuuhkajissa. U21-maajoukkue pelaa nyt vain yhden ottelun Maltaa vastaan, niin tämä antaa hyvän mahdollisuuden meille. Lähtökohtaisesti Onni on mukana myös Malta-ottelussa, mutta tilannetta seurataan. Yksi tavoite, kun Marcuksen ja Onnin mukaan otin, on, että näen heitä pelikentällä.

Huuhkajista on tällä kertaa sivussa loukkaantumisen vuoksi Fredrik Jensen. Huuhkajat on B-liigan lohkossa 4 toisena. Tilillä on neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tappio. V Sport ja Viaplay näyttävät tulevat ottelut suorina lähetyksinä.