Robin Lod on yksi Huuhkajien pelaamisen kulmakivistä. Taiturimaisen syöttelijän jalasta on usein lähtenyt vapauttava pallo Teemu Pukille. Lod myöntää, että Pukin kanssa pelaaminen myös seurajoukkueessa kutkuttaisi.

Lodin ja Pukin välinen yhteistyö hivelee silmää pelikentällä. Lod löytää Pukin juuri oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa, kun maalitykki säntää maalintekoon. Pukki onkin todennut, että olisi hienoa päästä pelaamaan Lodin kanssa myös seurajoukkueessa eikä MLS-liigassa Minnesota Unitedin riveissä leipänsä tienaava Lod pistäisi sitä itsekään pahakseen.

– Jos joku antaa minulle mahdollisuuden pelata Teemun kanssa, niin totta kai otan sen vastaan. Teemu on niin hyvä pelaaja ja olen tykännyt tosi paljon pelata hänen kanssaan. Tuntuu, että ajattelemme aika samalla tavalla futiksesta. Teemun kanssa on tosi kiva pelata ja toivottavasti pääsemme pelaamaan jatkossakin, Lod kertoi Huuhkajien torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

Lodin työkalupakista löytyy monia välineitä ja monipuolisuus onkin yksi hänen valteistaan. Hänet voi käytännössä heittää kentälle hyökkäävässä roolissa mille tahansa pelipaikalle. Huuhkajissakin hänet on nähty milloin keskikentän keskustassa, laidalla ja jopa Pukin kärkiparina.

– Olen pelannut aika paljon vähän missä sattuu koko urani ajan. Minulle on tärkeintä olla siellä kentällä – on se sitten mikä paikka vaan. Tykkään niin paljon jalkapallosta, ettei se pelipaikka minua niin häiritse. Olen ilomielin siellä mikä on parasta joukkueelle.

Huuhkajat kohtaa viimeisessä valmistavassa ottelussaan Viron Olympiastadionilla. Lodilla on otteluun selkeä tavoite.

– Tuo on sellainen viimeinen peli, jossa pystytään hitsaamaan joukkuetta yhteen ja kehittää sitä meidän peliämme. Jos sen voittaa, niin paljon parempi mieli lähteä kisoihin. Se on ihan selvä.

Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelu ja V sport jalkapallo –kanava näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Viaplay ei tarvitse voimassa olevaa tilausta, mutta vaatii rekisteröitymisen palveluun.