Oliver Antmanin ja Carljohan ”Saku” Erikssonin FC Nordsjälland otti tiukan otteen Konferenssiliigan lohkopaikkaan kaatamalla Partizanin selvästi 5-0.

FC Nordsjälland sai Konferenssiliigan Playoff-kierroksen vastustajakseen belgradilaisen Partizanin ja otti selkeän yliotteen nappaamalla kotikentällään 5-0-voiton. Antman tuli 54. minuutilla kentälle ja syötti Nordsjällandin neljännen osuman. Eriksson oli penkillä.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Belgradissa.

Kaan Kairisen Sparta Praha joutuu 1-3 takamatkalta Eurooppa-liigan Playoff-vaiheen toiseen osaotteluun Dinamo Zagrebia vastaan.

Sparta sai otteluun hyvän alun, kun se meni avausjaksolla johtoon. Kotijoukkue kuitenkin nousi rinnalle ja ohi päästen näin kahden maalin johtoasemassa ensi viikolla Prahassa pelattavaan toiseen osaotteluun.

Kairinen kirjautti Spartan keskikentällä koko ottelun.

Richard Jensen oli puolestaan Aberdeenin kokoonpanossa, mutta ei saanut vielä peliaikaa, kun Aberdeen pelasi 2-2-tasapelin Häckenin vieraana Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan lohkovaiheen otteluita suorina lähetyksinä.