Dundee Unitedin Ilmari Niskasella on ollut haastava alkukausi, sillä joukkueen peli ei ole kulkenut ja Niskanen on ollut penkillä.

Dundee United on tällä hetkellä Skotlannin Valioliigassa viimeisellä sijalla kerättyään kuudesta ottelusta vain kaksi pistettä.

– Ei ole mennyt alkukausi suunnitelmien mukaan niin tuloksellisesti joukkueelta kuin omienkaan odotusten suhteen. Olen pelannut vähän, jos vertaa viime kauteen, Niskanen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Viime kaudella Niskanen kuului joukkueensa avainpelaajiin ollen avauksessa käytännössä aina kunnossa ollessaan. Täksi kaudeksi manageriksi tullut Jack Ross istutti Niskasen penkille ja hänet alkukaudesta korvannut Liam Fox on jatkanut samaa peluutusta. Niskaselle yhtäkkiä vähentynyt peliaika on tullut yllätyksenä.

– En osaa sanoa. Se on itseänikin mietityttänyt. Meillä vaihtui valmentaja ja saa nähdä kuka tulee tilalle vai jatkaako nykyinen apuvalmentaja päävalmentajana. Ei kumpikaan ole sanonut mitään syytä. Meillä on pelipaikalleni kova kilpailutilanne ja laadukkaita pelaajia. Joka päivä tehdään hommia sen eteen, jotta kutsu takaisin avaukseen tulee.

Lähde: Palloliiton verkkosivut