Huuhkajat ei pystynyt yllättämään Ranskaa toistamiseen vuoden sisään, vaan taipui hallitsevalle maailmanmestarille numeroin 2-0. Ranskan molemmista maaleista vastasi Antoine Griezmann.

Ottelun avausmaali nähtiin 24. minuutilla, kun Griezmannille pedattiin paikka eikä maalitykki erehtynyt, vaan sijoitti hienosti johtomaalin. Suomella oli puolittaisia paikkoja, mutta todellisia vaaratilanteita ei nähty.

Toisen puoliajan alkuun Suomi sai kylmän suihkun, kun Griezmann sijoitti pienestä kulmasta Ranskan toisen maalin. Ranska hallitsi kenttätapahtumia ja Suomi yritti iskeä nopeilla pistoilla. Muutama minuutti ennen loppua nähtiin kyseenalainen tilanne, kun Teemu Pukki kaadettiin rangaistusalueella, mutta erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä.