Huuhkajien vahvaan maalivahtitrioon noussut Carljohan ”Saku” Eriksson ei ole unohtanut, mistä hän maailmalle lähti. Erikssonin portit ulkomaan sarjoihin avautuivat nimenomaan HIFK:n tolppien välistä – nyt hän pelaa Skotlannissa ja on mukana Huuhkajissa Lukas Hradeckyn ja Jesse Jorosen kanssa.

Saku Eriksson luonnollisesti seuraa vielä tarkasti, mitä Suomessa ja HIFK:ssa tapahtuu – ja hän on ilman muuta mukana talkoissa, jotta HIFK:n ystävät voivat seurata Veikkausliigajalkapalloa jatkossakin.

– HIFK on ollut iso osa minun uraani. Olen seurannut tarkkaan matkaa siitä eteenpäin, kun olin mukana. Ja tietysti sitä ennenkin. Seura ja ihmiset sen ympärillä – erityisesti fanit – ansaitsevat jalkapallojoukkueen, joka on hyvällä, terveellä pohjalla. Tämä nyt alkanut projekti vie minusta siihen. Olen talkoissa mukana, Eriksson sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Tämä on ehkä viimeinen mahdollisuus antaa jatkoa upealle seuralle. Haluan nähdä, että se tulevaisuus voidaan nähdä ilman konkurssia ja siksi omalta osaltani olen tukemassa HIFK:ta kohti parempaa tulevaisuutta.