Huuhkajien puolustuslinjassa täydet 90 minuuttia Unkaria vastaan lauantaina uurastanut Jukka Raitala oli tyytyväinen ottelun lopputulemaan. Kolme pistettä Nations Leaguen avausottelusta lämmitti mieltä.

– 1-0-voitto ja nollapeli. Siihen pitää olla tyytyväinen. Vaikka he saivat vähän painetta, niin ei meillä mitään hätää ollut. Klaarasimme sen pelin onneksi.

– Siitä on hetki aikaa, kun olemme aloittaneet karsinnat näin hyvin. Nautimme upeasta illasta, mutta nyt fokus on jo Viro-pelissä. Jos voitamme sen, olemme kyllä hyvässä asemassa, Raitala kommentoi joukkueen hotellilla.

Raitalan mukaan joukkueella oli hyvä lataus Unkari-otteluun.

– Joukkueessa oli rento, mutta keskittynyt fiilis. Emme jännittäneet. Pelin sisällä on parannettavaa edelleen, mutta pisteitähän tässä lasketaan.

Seurajoukkuetasolla Montreal Impactia edustava Raitala osasi nimetä nopeasti pari parannuskohdetta tiistai-illan Viro-otteluun.

– Joissain puolustustilanteissa meillä pitäisi olla hivenen aggressiivisempaa pelaamista ja palloa pitäisi pystyä pitämään myös hieman enemmän.

Puolustaja tietää, että Suomi lähtee Viroa vastaan selvänä ennakkosuosikkina.

– Kyllä minun mielestä meidän pitää voittaa. Jos me emme voita, se on kyllä pettymys. Meillä on laadukkaampi joukkue.

– Tiedämme silti, että Viro on vaarallinen ja meillä ei ole varaa lähteä yhtään keulimaan. Niin pitkään kun pidämme nollat, meillä on hyvät tsäänssit voittaa peli, Raitala arvioi.

Suomen ja Viron välinen ottelu on nähtävissä Viasatilla, Viaplayssä ja Viafreessä suorana lähetyksenä. Pelin alkuvihellys raikaa klo 21.45 ja ottelun studio-osuus alkaan jo klo 21.00.