Huuhkaja-pakki paljastaa miten Markku Kanerva on muuttunut – ”Se on mielestäni hirveän tärkeää”

© Kuva: Juha Tamminen

Markku Kanerva luotsasi Suomen joukkueen ensimmäistä kertaa arvokisoihin jo vuonna 2009, kun hän Pikkuhuuhkajien päävalmentajana vei Suomen EM-kilpailuihin. Jo niistä hetkistä lähtien Jukka Raitala on kulkenut samaa polkua Kanervan kanssa.

Raitala oli Pikkuhuuhkajien EM-joukkueessa ja on mukana myös, kun Huuhkajat pelaa ensimmäistä kertaa EM-kilpailuissa. Pikkuhuuhkajien vuoden 2009 joukkueesta Huuhkajissa ovat nykyään mukana Raitalan lisäksi myös maalivahti Anssi Jaakkola, puolustaja Joona Toivio, Pikkuhuuhkajiakin kipparoinut Tim Sparv sekä maalitykki Teemu Pukki.

Raitalan mukaan Kanerva on valmentajana muuttunut viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana.

– Varmasti ”Rive” on kehittynyt, jos miettii millainen hän oli kymmenen vuotta sitten. Hän varmasti ajattelee jalkapallosta eri tavalla ja on kehittänyt itseään ja on tehnyt kovasti töitä. Hän on tietysti siinä paikassa missä on, kun on määrätietoisesti uskonut omaan tekemiseen. Hän on ahkera ja kiinnostunut siitä mitä pelaajat ajattelevat. Se on mielestäni hirveän tärkeää. Hän kohtelee kollektiivisesti pelaajia ja kaikkia samalla tavalla ja arvostan sitä korkealle. Futis kehittyy koko ajan ja se tarkoittaa sitä, että Rivekin on kehittynyt tässä kymmenen vuoden aikana emmekä me muuten tässä olisi, Raitala kehui Huuhkajien torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

Huuhkajat pelaa viimeisen harjoitusottelunsa perjantaina Olympiastadionilla Viroa vastaan kello 19.00 alkavassa ottelussa. Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelu ja V sport jalkapallo –kanava näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Viaplay ei tarvitse voimassa olevaa tilausta, mutta vaatii rekisteröitymisen palveluun.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!