Huuhkaja-legenda pohtii Teemu Pukin kritisointia: ”Keskiverto ei kiinnosta ketään”

© Kuva: Getty Images

Pelaajana Huuhkajien legendaksi noussut ja nykyään Huuhkajien valmentajana oleva Mika Nurmela muistuttaa realiteeteista Teemu Pukin kohdalla. Viime aikoina Pukin ruuti on ollut märkää ja kritiikkiä on tullut.

– Eihän ketään kiinnosta keskiverto. Silloin, kun Teemu teki maaleja, Norwich viime vuonna nousi ja syksyllä tuli lisää maaleja, hypetys oli aivan valtava. On ihan selvä asia, jos pelaat tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä olevassa joukkueessa, niin et sä niitä maalintekopaikkoja ihan liukuhihnalla saa, Nurmela arvioi uusimmassa Suplan Week of Football -podcastissa.

– Se vaan kertoo joukkueen tasosta. Jos ajatellaan, että Teemu on jo toistakymmentä tehnyt niitä maaleja. Se sinällään on jo ihan kova saavutus. Kyllä nämä aina unohdetaan.

Nurmela tietää, ettei Teemu Pukkikaan ole juuri tällä hetkellä tyytyväinen.

– Totta kai, maalintekijä ja hyökkääjä, ei varmaan ole tyytyväinen tällä hetkellä, mutta ei sitä kannata päätä pensaaseen laittaa. Seuraavaan kertaan. Seitsemän peliä jäljellä ja pystyy vielä maaleja tekemään, Nurmela vakuutti podcastissa.

Norwich kohtaa keskiviikkona vieraskentällä Arsenalin. Valioliigassa pelataan kolme muutakin ottelua ja ne kaikki näkyvät suorina Viaplay -palvelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.