Huuhkajissa yli 100 ottelua pelannut Jonatan Johansson muisteli uraansa tuoreessa Suplan Huucast-jaksossa. Johanssonin aika supertähtiä pullistelleessa Glasgow Rangersissa oli luonnollisesti agendalla. Ja yksi tietty pelaaja: Paul ”Gazza” Gascoigne.

– Loistava tyyppi. Totta kai nyt, kun katsoo taaksepäin, niin se oli sellainen hyperaktiivinen. Halusi olla koko ajan iloinen ja tehdä juttuja. Tehdä hauskoja juttuja, Johansson kertoi.

– Hän oli sellainen energiakimppu. Sen takia se teki varmaan paljon sellaisia juttuja, jotka ei oikein toiminut…

Johansson kertoo yhden erityisen herkullisen tarinan. Joukkueen pelaajilla oli sponsoriautot ja ne odottivat aina pelaajia Ibroxin kentän reunalla. Gascoigne oli loukkaantuneena ja hän piilotti Skotlannin maajoukkuelegenda Gordon Durien autoon kaksi kalaa, toisen helposti löydettäväksi ja toisen piiloon moottorin sisään. Durie löysi helposti toisen kalan, mutta toinen mätäni ja haisi päivä päivältä pahemmalta sillä seurauksella, että auto oli lopulta paikko vaihtaa.

Mutta nämä Gasgoignelle ominaiset jekut eivät hänen arvoaan Johanssonin silmissä vähentäneet.

– Se oli tosi kiltti ja positiivinen meille. Sääli, että hän on joutunut niin paljon vaikeuksiin uran jälkeen, Johansson kertoi Huucastin Hal of Fame -erikoisjaksossa.