Huuhkajat leireilee Espanjassa, jossa se kohtaa harjoitusotteluissa Islannin ja Slovakian. Suomen joukkueessa vallitsee hyvä tunnelma.

Ottelut toimivat valmistautumisena kohti kesäkuussa alkavia Nations Leaguen otteluita. Näin Huuhkajat pääsee lähtemään tuleviin otteluihin ilman paineita.

– Nyt on sillä tavalla rennompi ilmapiiri kuin tavallisesti, että ei pelata pisteistä. Totta kai kyse on maaotteluista, mutta nyt pystytään kokeilemaan erilaisia uusia asioita kentällä ja ehkä vähän rankemmin kehittämään omia heikkouksiamme. Joukkueen mukana on myös uusia pelaajia, ja he saavat mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan maajoukkuetasolla. Tämä ovat tärkeää valmistautumista Nations Leaguen matseihin, Joel Pohjanpalo kommentoi Palloliiton verkkosivuilla..

Suomen avausvastustaja lauantaina on Islanti. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, niin Jere Uronen ei usko kummankaan lähtevän säästelemään peliin.

– Aina kun Pohjoismaat pelaavat toisiaan vastaan, haluavat molemmat joukkueet voittaa. Luulen, että lauantain peli ei siis näytä miltään ystävyysottelulta, vaan siinä on aika paljon pelissä. Innolla odotan ottelua, ja toivottavasti saadaan pieni voittoputki Islantia vastaan. Edellisellä kerrallahan Islannin voitimmekin, kun Alex [Ring] painoi vaparin riman kautta sisään, Uronen muistelee 1-0 -voittelua Ratinassa 2017.

Huuhkajien ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.