Viron kauden 2016 cup on edennyt vaiheeseen, jossa mukana on vielä 64 joukkuetta. Torstai-iltana Männiku Staadionilla Tallinnassa tehtiin ennätys, jota tuskin ihan heti rikotaan.

Cupin paikalliskamppailu FC Nõmme Unitedin ja JK Õismäe Tornin välillä ei muodostunut kovin jännittäväksi jatkopaikkaa ajatellen. Nõmme United nimittäin latoi taululle huikeat loppunumerot 24-0 (15-0). Näin verkko heilui keskimäärin alle neljän minuutin välein läpi ottelun.

Hurjinta tahtia piti yllä Mark Kolosov, joka nakutti peräti seitsemän osumaa ja kaikki ensimmäisellä puoliajalla ennen vaihtoon tuloaan.

Õismäe Torn sai myös merkinnän maalintekijätilastoihin, kun vaihtomies Madis Sinimets ohjasi 71. minuutilla pallon omaan maaliin ja lukemiksi 21-0.

Ottelusta voi puhua myös nuoruuden voittona kokemuksesta, sillä Nõmme Unitedin pelaajien keski-ikä oli vain hiukan yli 18 vuotta, kun Õismäe Tornin pelaajisto oli keskimäärin jo ylittänyt 30 vuoden rajapyykin.