Koripallovaikuttaja ja mediamoguli Aleksi Valavuori on heittänyt lisää vettä myllyyn hänen ja jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen välisessä erimielisyyskiistassa.

Valavuori julkaisi YouTube-kanavallaan maanantaina videon, jossa hän puhuu hänen ja Sihvosen mahdollisesta nyrkkeilyottelusta. Valavuori sai ehdotuksen otteluun twitterissä ulkopuoliselta naishenkilöltä, jonka jälkeen Valavuori ehdotti Sihvoselle nyrkkeilyottelua tai vapaaottelumatsia.

Valavuori ja Sihvonen ovat olleet usein eri mieltä sosiaalisessa mediassa. Valavuori ei tunnu arvostavan kiekkomiehen puheita lajista.

Sihvonen kieltäytyi vapaaottelusta, mutta nyrkkeilyotteluun mies kertoi suostuvansa.

– Mä tavallaan ymmärrän Sihvosta. Harvoin mä häntä ymmärrän, mutta tässä tilanteessa mä ymmärrän häntä. Vaikka hänen urheilutietämyksensä on lähinnä naapurin sokean marsun tasoa, niin hänelläkin löytyy jonkinnäköinen itssuojeluvaisto. Vaparissa hänellä ei oo mitään jakoa, nyrkkeilyssä ehkä jonkinnäköinen pieni sauma pysyä pystyssä, Valavuori sanoo videolla.

Videolla Valavuori kertoo saaneensa erilaisia tarjouksia nyrkkeilypromoottoreilta. Hän lupaa ilmoittaa päätöksensä lähipäivinä tai lähiviikkoina.

– Jos päätös on myönteinen, niin treeni alkaa välittömästi, Valavuori sanoo ja lisää, ettei kyse ole väkivallasta, vaan urheilusta ja viihteestä.

Valavuoren lisäämän videon voit katsoa täältä.