FC Hongan monivuotinen luottopelaaja Lucas Kauffmann jättää Veikkausliigan. Ainakin tämän kauden osalta, sillä hän siirtyi Ykkösen kärkiryhmiin kuuluvan EIF:in paitaan.

Kauffmann pelasi Hongassa peräti 208 ottelua, muttei ole enää tällä kaudella kuulunut eniten pelaavien vaihtoehtojen joukkoon.

– Lähes seitsemän vuoden jälkeen Hongassa olen päättänyt jättää seuran. Tänä vuonna peliminuuttini ovat vähentyneet huomattavasti ja haluan olla mukana projektissa, jossa tärkeyteni kentällä huomataan, Kauffmann kertoi Hongan kotisivuilla.

– Koska minulla on niin paljon upeita muistoja ja olen tavannut upeita ihmisiä kentällä ja sen ulkopuolella, tämä ei ole helppo päätös. Honka on ollut iso osa elämääni ja voin toivoa vain kaikkea hyvää seuralle. Ensimmäisen Ykkösen pelini vuonna 2017 jälkeen olen pelannut seurassa yli 200 peliä ja saavuttanut paljon enemmän voittoja kuin tappioita.

Kauffmann on selvä hihaässä Ykkösen tasaiseen kärkitaisteluun. Erityisesti erikoistilanneosaamista tulee varmuudella lisää – sen Honka-vuosien tehotilastot osoittivat.

Lähde: FC Hongan verkkosivut