HJK:n päävalmentaja: ”Voi olla, että vastassa on jotain, mitä emme osaa odottaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

HJK voi nousta Veikkausliigan kärkipaikalle torstaina, jos joukkue voittaa kotonaan FC Lahden. Tämän hetken sarjan kärjessä ovat Inter ja KuPS, mutta voitolla Klubi nousisi maalierolla molempien ohi. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo HJK:n verkkosivuilla, että otteluruuhka voi näkyä.

– Lahdella on tosi kova viikko. He pelasivat maanantaina, tulevat tänne huomenna ja siitä seuraava matsi taas sunnuntaina. Heillä on kapeampi rinki, joten ei välttämättä kaikille paikoille voi pelaajia vaihtaa, mutta tahti voi vaikuttaa ottelusuunnitelmaan, Koskela ennakoi HJK:n sivuilla.

– Voi olla, että vastassa on jotain, mitä emme osaa odottaa. Olemme siis lähestyneet ottelua alkuviikosta oman pelin kehittämisen kautta. Tänään kävimme läpi tarkemmin Lahden pelaamista. Heillä on yläkerrassa hyviä pallollisia pelaajia, jotka ovat vaarallisia vastahyökkäyksissä. Heidän kanssaan meidän on oltava huolellisia.

HJK:n ja FC Lahden ottelun lisäksi torstaina on vuorossa Jonatan Johanssonin kotidebyytti TPS:n valmentajana. TPS:n vieraaksi tulee edelleen Veikkausliigassa tappioitta oleva Honka. Molemmat ottelut alkavat 18.30.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!