HJK kärsi keskiviikkona 0-2-tappion APOEL FC:n vieraana. Mika Lehkosuon suojatit putosivat näin Mestarien liigan 3.karsintakierroksella yhteismaalein 2-4.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 19. minuutin kohdalla, kun HJK menetti pallon keskialueella ja lopulta Cillian Sheridan karkasi puolittaiseen läpiajoon. Tarkka laukaus painui maalin alakulmaan.

Maalin jälkeen HJK otti pallonhallinnan itselleen, mutta huippuvaaralliset maalipaikat olivat vähissä.

Jakson lopussa Mika Väyrynen joutui rikkomaan 16-alueen sisällä ja kotijoukkue sai rangaistuspotkun, jonka Tomas de Vincenti ampui varmasti maaliin.

Toisella jaksolla peli jatkui tasaisissa merkeissä, mutta HJK ei päässyt kunnolla hätyyttelemään APOEL-maalia.

Tunnin pelin jälkeen APOEL oli onnistumia kolmannen kerran, mutta Viniciuksen laukaus pamahti maalin ylärimaan. Hetkeä myöhemmin pallo kävi jälleen HJK-maalin rimassa, mutta peli jatkui tilanteessa 2-0.

Pelin loppua kohden HJK haki hyökkäysvoimaa kentälle vaihtamalla sisään Mikael Forssellin ja Sebastian Mannströmin. Tämä ei kuitenkaan auttanut, eikä helsinkiläisryhmä saanut missään vaiheessa kunnollista kirivaihdetta päälle.

Näin APOEL voitti pelin 2-0 ja eteni Mestarien playoff-kierrokselle yhteismaalein 4-2.

HJK:n europelit jatkuvat vielä Eurooppa-liigan playoff-kierroksella, josta voittajat etenevät kilpailun lohkovaiheeseen. Playoff-kierroksen vastustaja ei ole vielä tiedossa.