HJK laittoi kaikkensa likoon keskiviikon Mestarien liigan karsintaottelussa Moldea vastaan. Siitä huolimatta Molde eteni jatkoon 2-0-voitolla.

Uhrautuva puolustustaistelu venytti ratkaisun aivan loppuminuuteille: ensimmäinen ottelu päättyi 1-0 Klubin voittoon Helsingissä, mutta toinen kohtaaminen Norjassa isäntäjoukkueen voittoon 2-0 viime hetkien maalilla. Molde jatkaa taivaltaan Mestarien liigan karsinnoissa, mutta HJK:n europelit eivät jääneet tähän. Seuraavaksi Toni Korkeakunnas ja kumppanit tavoittelevat paikkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

– Putosimme yhdestä cupista, ja seuraavaksi keskitymme lauantain tärkeään otteluun. Tavoitteemme on voittaa Suomen mestaruus, joten kaikki pelit on voitettava. Sen jälkeen laitamme paukut Eurooppa-liigaan, joka ei ollut viime vuonnakaan yhtään pöllömpi kilpailu, Korkeakunnas sanoi HJK:n verkkosivuilla.

Ennen ensi viikon ottelua Qarabahia vastaan, HJK yrittää pysyä Veikkausliigassa kärjen tahdissa. Joukkue kohtaa IFK Mariehamnin kotonaan. Monessa eri yhteydessä HJK on painottanut, että kauden päätavoite on aina Suomen mestaruuden voittaminen. Klubi on tällä hetkellä huipputasaisen sarjan kolmosena KuPS:in ja SJK:n perässä.

Lähde: HJK:n verkkosivut