HJK hävisi Konferenssiliigan lohkovaiheen avauksessaan itävaltalaiselle LASK:lle 0-2.

HJK pääsi hyvistä lähtöasetelmista peliin, sillä joukkueen peli oli kulkenut vahvasti sekä Veikkausliigassa että eurokentillä. Lisäksi LASK oli aloittanut kautensa heikosti Itävallan liigassa voittamalla vain yhden ottelun ja on sarjassa toiseksi viimeisenä. LASK käytti omat paikkansa hyväkseen ja otti ottelusta voiton.

LASK meni johtoon 17. minuutilla, kun vapaapotkun jälkitilanteesta Dario Maresic pääsi tälläämään Hugo Keon sylkemän paluupallon verkkoon. HJK:lla oli ottelussa useita paikkoja, mutta HJK ei päässyt ottelussa rinnalle. Lopullinen ratkaisu nähtiin muutama minuutti ennen loppua, kun Christoph Monschein pääsi viimeistelemään voittomaalin.

Konferenssiliigaa ja HJK:n otteluita voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun sekä V sportin kanavien välityksellä.