HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoi keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessa joukkueen valmistautumisen menneen hyvin.

– Tulemme vähän pidemmältä pelitauolta. Osa pelaajista on ollut maajoukkueiden mukana, ja viime viikolla olimme kaikki kimpassa taas pitkästä aikaa. Olemme päässeet myös huilaamaan pitkän pelikauden jälkeen ja tietysti valmistautumaan huomiseen peliin, kertoi Koskela HJK:n sivuilla.

– Haluamme ehdottomasti hyvän kauden päätteeksi viimeiseen kotiotteluun jättää yleisölle ja myös Daniel O’Shaughnessylle, jolle tämä on viimeinen ottelu HJK:ssa ainakin vähään aikaan, hyvä peliesitys ja kolme pistettä, jatkoi Koskela.

– Hyvillä fiiliksillä lähdemme otteluun, totesi HJK:n puolustaja Valtteri Moren.

– Pitkä tauko on tosiaan edellisestä pelistä, niin on kiva taas päästä pelaamaan pisteistä. Olemme päässeet hyvin valmistautumaan matsiin. Huilasimme aluksi ja nyt on treenattu hyvin. Olemme pitkästä aikaa päässeet treenaamaan vähän kovempaa. Olemme hyvässä formissa, vaikka edellisestä matsista on pieni tauko. Viimeisestä kotipelistä haluamme hyvän tuloksen, jatkoi Moren.

HJK:n kapteeni Daniel O’Shaughnessy siirtyy marraskuun jälkeen saksalaisen Karlsruher SC:n riveihin, joten ottelu on hänen viimeinen HJK:ssa tällä erää.

– Vähän on haikeat fiilikset. Tässä on hienot neljä vuotta vietetty täällä. Mutta tärkeintä on, että saamme hyvän tuloksen huomenna. Viimeksi vierasottelussa heitä vastaan saimme hyvän tuloksen, joten lähdemme hakemaan sitä huomennakin, kertoi Daniel O’Shaughnessy.

Vieraspelissä Jerevanissa syyskuun 30. päivänä HJK voitti Alashkertin 4-2. Maalintekijöinä onnistuivat molemmat Riku ja Roope Riski sekä Filip Valenčič ja Anthony Olusanya.

– Kun pelasimme vieraissa, se oli heidän nykyisen valmentajan ensimmäinen ottelu, joka on aina vähän erilainen peli. He ovat pelanneet suhteellisen ailahtelevasti kotimaansa sarjassa, kertoi Koskela vastustajasta.

– Heillä on muutamia hyviä yksittäisiä pelaajia tietyissä hetkissä, missä meidän pitää olla hyökätessämme huolellisia, jotta vastustaja ei pääse isoihin tiloihin hyökkäämään. Niistä he ovat luoneet parhaat paikkansa tässä meidän lohkossa. Heillä on iso sentteri ja todennäköisesti iso toinen laituri, jolloin tulee keskityksiä. Niissä meidän pitää olla hyviä.

HJK:n ja Alashkertin ottelu alkaa kello 19.45.

Suorat lähetykset Konferenssiliigan otteluista on nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta ja V Sportin kanavilta.

Lähde: HJK:n verkkosivut