HJK munimassa mestaruusmahdollisuutensa – SJK nousi dramaattisesti voittoon

© Kuva: Juha Tamminen

Jo varmalta mestarilta vielä kuukausi sitten näyttänyt HJK on menettänyt otteensa mestaruustaistelussa, kun se hävisi kotonaan SJK:lle 2-3. Tappio oli HJK:lle jo kolmas peräkkäinen ja se on jäänyt voitoitta neljässä edellispelissään.

Kaikki näytti HJK:n kannalta hyvältä vielä ottelun alussa, kun se meni jo neljännellä minuutilla johtoon, kun vapaapotku muutti suuntaa SJK:n pelaajasta ja painui verkkoon. SJK tuli toisella puoliajalla tasoihin Cristian Valencian maalilla. HJK näytti puristavan jo voittoon, kun Santeri Hostikka teki 2-1-maalin 82. minuutilla. SJK sai kuitenkin vielä muutama minuutti ennen loppua rangaistuspotkun, kun Denis Oliinykin vapaapotku osui Roope Riskiä käteen rangaistusalueella. Oliinyk latasi itse varmasti pallon pilkulta sisään.

HJK haki vimmatusti vielä voittomaalia ja pääsi pari kertaa lähelle. Lisäaikaa oli pelattu jo neljä minuuttia, kun SJK iski vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Tuco nosti pallon loistokkaasti verkkoon.

Tappio tiesi HJK:lle sitä, että se on nyt kolme pistettä KuPS:aa perässä ja huonommalla maalierolla.

Muissa otteluissa FC Inter vankisti otettaan pronssimitalista voittamalla HIFK:n 2-0. Haastajasarjassa KTP:n putoaminen alkaa näyttää varmalta, kun se hävisi FC Lahden vieraana 1-2. Samaan aikaan AC Oulu pelasi maalittoman tasapelin FC Hakaa vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.