HJK lainasi lahjakkaan topparin, Patrik Raitasen, IFK Mariehamnin tulevaksi kaudeksi. Raitanen, 20, kierteli Englannissa, Hollannissa ja Italiassa kunnes palasi viime kaudella Suomeen ja HJK:n rinkiin.

Peliaikaa tuli Klubi O4:n riveissä, mutta nyt Veikkausliigapelaaminen on lähellä, IFK Mariehamnin paidassa. Jo aiemmin HJK lainasi hyökkääjä Kai Meriluodon hakemaan kokemusta pääsarjatasolta Ilveksestä.

Raitanen on puolustuspelaaja, useimmiten topparin tontilla nähty.

– Odotan innolla kautta ja sitä, että pystyn auttamaan joukkuetta kauden tavoitteiden saavuttamisessa sekä sitä, että pystyn tekemään itse parhaani. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet saavuttaa hyviä tuloksia koko seuran ja kannattajien yhteistyöllä, Raitanen sanoi IFK Mariehamnin tiedotteessa.

– Tuntuu kaikin puolin hyvältä jo sen myötä, miten seura on ottanut minut vastaan ja tämä on minulle täydellinen paikka ottaa seuraava askel urallani. Haluan osoittaa johtajuutta ja luonnetta sekä kentällä että sen ulkopuolella, Raitanen kertoi.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson uskoo, että Patrik Raitaselle löytyy iso rooli saarella.

– Uskomme, että miljöö IFK:ssa voi olla Patrikille erinomainen paikka nousta miesten peleihin toden teolla ja hän kehittyy vakiopuolustajaksi Veikkausliigaan, Mattsson kertoi tiedotteessa.