HJK aloittaa ottelunsa Konferenssiliigan lohkovaiheessa torstaina isännöidessään kreikkalaista PAOK:ia. Jukka Raitala odottaa innolla tulevia otteluita.

PAOK:n lisäksi HJK:n lohkossa pelaavat saksalainen Eintracht Frankfurt sekä skotlantilainen Aberdeen. Raitalan mukaan arpaonni olisi voinut olla myös suosiollisempi.

– Kova arpaonni kyllä. Oli siellä ennakolta voinut olla vähän heikompia joukkueita mitä olisi voinut tulla vastaan, mutta niin se oli kova viime vuonna Eurooppa-liigan lohkoarpa kanssa, Raitala pohtii Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kovasta haasteesta huolimatta Raitala odottaa otteluita into piukalla.

– Samalla hienoja otteluita ja hienoja paikkoja mennä haastamaan, kyllä me tietysti lähdetään haastamaan jokaista, nämä ovat budjeteiltaankin eri tason joukkueet, mutta kotona varmasti meillä on erittäin hyvät tsäänssit voittaa, jos onnistumme nappiin ja vieraspelit tulee olemaan näissä karkeloissa aina hyvin erilaisia. Ne tulevat olemaan haastavia, mutta niissäkin lähdetään ehdottomasti haastamaan. Täpinöissäni olen ja odotan, että nämä pelit vihdoin alkavat.

HJK-PAOK Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelu torstaina 21.9. Bolt Arenalla kello 19.45 alkaen.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät kaikki Konferenssiliigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä.