HIFK:n hattutemppusankari: ”Varmasti olemme yksi suosikeista”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK on vahvassa vedossa jääkiekkoliigassa. Perjantaina kaatui kotijäällä Oulun Kärpät – pitkästä aikaa Kärpät koki vierastappion. HIFK:n ykköstykkinä hääräsi Ville Leskinen, joka teki ottelussa hattutempun eli kolme maalia. Leskinen vierailu myös Liigan verkkosivujen erikoishaastattelussa päivää ennen ottelua.

Yhtenä toiveena hän esitti itselleen, että maaleja pitäisi tulla enemmän. Päivää myöhemmin niitä tuli siis kolme, aiemman neljän lisäksi.

– Voisi niitä olla lisää, mutta en ole ajatellut sillä tavalla. Hyvä, että joku tekee, mutta olisi niitä itsekin kiva tehdä. Jospa niitä olisi varastossa kevääseen. Paikkoja on ollut, ja ehkä on ollut vähän huonoa viimeistelyä. Maalinteko on herkkä laji. Välillä menee ja välillä ei, mutta en ole huolissani. Ketjukaverit ovat saaneet tehtyä hyvin maaleja, joten paineita ei ole. Uskon, että tämä paranee minullakin vielä kauden lopussa, hän ennakoi ennen tehoiltaansa Liigan sivuilla.

HIFK:n viime aikojen otteet ovat herätelleet kannattajissa toiveita, että tällä kaudella helsinkiläisillä olisi sauma mennä pitkälle. Leskinen näkee asian samalla tavalla – hän nostaa HIFK:n yhdeksi mestarisuosikeista.

– Varmasti olemme yksi suosikeista. Olemme toisia sarjataulukossa ja käyrä on ylöspäin. Varmasti olemme yksi hyvä ehdokas. Runkosarjaa on vielä niin paljon jäljellä, että ajatukset eivät ole vielä siellä asti, mutta meillä on hyvä mahdollisuus menestyä, Ville Leskinen kertoi Liigan verkkosivujen haastattelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.