Suomen tennisässä Henri Kontinen putosivat australialisen parinsa John Peersin kanssa Ranskan avoimesta tennisturnauksesta häviämällä puolivälierissä espanjalaiskaksikolle Feliciano ja Marc Lopezille jännitysnäytelmän jälkeen erin 4-6, 7-6, 6-7.

Kontinen ja Peers hävisivät ensimmäisen erän ja olivat toistakin erää tappiolla jo 0-3, josta kaksikko nousi upeasti voittoon tie-breakin kautta. Nousu ahdingosta voittoon nosti selvästi Kontisen ja Peersin itseluottamusta, mutta silti kolmas erä meni todella tiukoille. Kontisella ja Peersillä oli yksi ottelupallo, mutta tällä kertaa espanjalaiset nousivat sillasta tie-breakin kautta voittoon 7-6.

Välierissä Feliciano ja Marc Lopezille tulee vastaan voittaja ottelusta Juan-Sebastian Cabal / Robert Farah tai Oliver Marach / Mate Pavic. Ottelu pelataan huomenna.