Ruotsin MM-kisat jatkuvat välierissä, mutta helpolla länsinaapuri ei Valko-Venäjää puolivälierissä voittanut. Isännät pistivät loppuun saakka tiukasti hanttiin, mutta Ruotsi vei voiton niukasti maalein 3-2.

Ruotsi hallitsi ensimmäistä erää käytännössä alusta loppuun, vaikka mitään koko patterin pommitusta Kevin Lalande ei isäntämaan maalilla joutunut kokemaan. Laukaukset kirjattiin Ruotsille kuitenkin selvästi 10-3. Erän ainoa osuman täräytti ylivoimalla Ruotsin Nicklas Danielsson, kun pelikello näytti aikaa 13.41.

Valko-Venäjä pääsi heti toisen erän alkuun ylivoimalle ja tämä siivitti joukkueen lentoon. Ylivoima ei tuottanut vielä tulosta, mutta pelin painopiste oli aivan toinen kuin avauserässä ja ajassa 25.39 Minsk Arena räjähti, kun Geoff Platt iski isäntien tasoituksen.

Reilu viisi minuuttia ennen toista erätaukoa tuli ruotsalaisittain lisää lunta tupaan, kun Aleksei Jefimenko vei Valko-Venäjän 2-1-johtoon. Magnus Nygren tasoitti kuitenkin numeroiksi 2-2, kun toista erää oli pelaamatta vajaa kolme minuuttia. Näistä numeroista lähdetään myös siis päätöserään.

Kolmannessa erässä elettiin melkoista draamaa. Lisäosumia ei nähty erän alkuun, mutta ajassa 52.41 Velko-Venäjä sai rangaistuslaukauksen. Aleksei Kaljuzhni kuitenkin epäonnistui ja vain vajaa minuutti myöhemmin rangaistuslaukauksen aiheuttanut Mattias Ekholm vei Ruotsin 3-2-johtoon. Tämä kesti myös loppuun asti.