Liverpool pelasi lähes täydellisen ottelun Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa AS Romaa vastaan.

Liverpool johti ottelua 70 minuutin jälkeen tylyin 5-0-lukemin. Valioliigan Vuoden pelaajaksi juuri valittu Mohamed Salah teki kaksi komeaa osumaa entistä seuraansa vastaan, Roberto Firmino osui samoin kahdesti ja Sadio Mané kerran.

Ottelupari vaikutti olevan jo täysin taputeltu, mutta 81. minuutilla Edin Dzeko iski komean avausosuman Romalle ja 85. minuutilla Diego Perrotti osui rangaistuspotkusta, joka vihellettiin James Milnerin käsivirheen seurauksena. Loppulukemat 5-2 Liverpoolille antavat Romalle pientä lohtua ensi viikon toiseen osaotteluun. Puolivälierissä italialaiset nousivat kolmen maalin takamatkalta voittoon Barcelonaa vastaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp iloitsi joukkueensa suorituksista, mutta painotti vakavaa suhtautumista Roman osoittamaan kykyyn nousta taisteluun.

– Pojat pelasivat upeasti suuren osan ottelusta. Siitä lähtien kun tulin Liverpooliin, meidän on pitänyt mennä eteenpäin vaikeimman kautta, mutta lopussa Liverpool on aina onnistunut siinä. Niin meidän täytyy tehdä nytkin. Jos yksikään pelaajistani ajattelee, että Roma ei yritä tehdä comebackia, hän ei pelaa, Klopp totesi ottelun jälkeen.

Lähde: The Guardian.